Seni

Seni

"every-day comfort"

Absorberende en specialistische verzorgingsproducten voor mensen met incontinentie

Seni is een productlijn voor mensen met incontinentie. Het merk is geïntroduceerd met slechts een product in het assortiment. Tegenwoordig omvat het een breed scala aan absorberende producten, een huidverzorgingslijn en een aantal aanvullende producten. Onder het merk Seni worden incontinentieverbanden voor vrouwen en mannen, anatomische inlegverbanden, incontinentie pants en slips, onderleggers en tevens specialistische huidverzorgingsproducten aangeboden.

producten

seni_1997_1.jpg
1997
Het begin

Het begin van Seni brand. Als antwoord op de marktvraag introduceert TZMO de Super Seni incontinentieslips voor mensen die last hebben van ongecontroleerd urineverlies.

seni_2001.jpg
2001
Seni care

Het assortiment van Seni wordt uitgebreid met Seni Lady incontinentieverband voor vrouwen en met Seni Care producten speciaal voor de verzorging van de huid bij incontinentie en voor de zeer gevoelige en droge huid.

seni_2002.jpg
2002
Beurs in Hannover

De Seni producten worden voor het eerst gepresenteerd op de grootste Europese beurs voor langdurige zorg de “Altenpflegemesse” in Hannover.

seni_2003.jpg
2003
Innovatie

Een belangrijke innovatie voor de absorberende incontinentieproducten van Seni: de folielaag is vervangen door ademend laminaat. Hierdoor wordt de luchttoevoer naar de huid niet geblokkeerd en wordt ophoping van warmte tegengegaan. Dit minimaliseert de kans op huidirritaties en huidletsel.

seni_2004.jpg
2004
Latex Free

Latexelementen in Seni producten worden vervangen door latexvrij elastisch garen, waardoor de kans op een allergische reactie minimaal is.

seni_2005.jpg
2005
Nieuwe standaard

Seni is het eerste merk ter wereld dat een uitgebreid assortiment ademende absorberende producten omvat voor mensen met incontinentie en zet daarmee een nieuwe standaard.

seni_2008.jpg
2008
EDS

De absorptiekern van de absorberende Seni producten wordt voorzien van een EDS (Extra Dry System) distributielaagje, dat het vocht snel en efficiënt verspreidt en zorgt voor een langdurig droog gevoel en een hoge mate van draagcomfort.

seni_2011.jpg
2011
20 Productgroepen

Het Seni assortiment omvat 20 productgroepen, veilig in het gebruik en dermatologisch getest, voor mensen met incontinentie. Wij ontwikkelen onze producten voortdurend om cliënten en zorgverleners nog meer zekerheid, comfort en gebruiksgemak te bieden.

ons aanbod

  • Seni - absorberende producten voor volwassenen
  • Seni Lady - incontinentieverband voor vrouwen
  • Seni Man - incontinentieverband voor mannen
  • Seni Acticve - incontinentiebroekjes
  • Seni Care - huidverzorgingsproducten

meer brand info

de merken wereldwijd

zasieg.jpg

Onze producten worden wereldwijd verkocht: in Europa, Afrika, Azië, Amerika en Australië