Bella Cotton

Bella Cotton

"with care for your skincare"

Breed assortiment hygiëneproducten van katoen voor het hele gezin

Bella Cotton omvat een assortiment hygiëneproducten van katoen en is beschikbaar in een groot aantal Europese en Aziatische landen. Aanvankelijk bestond het merk uit slechts een soort wattenstaafje, wattenschijfje, wattenbolletje en wattenrol. In de loop van de tijd heeft het zich ontwikkeld tot een uitgebreid assortiment. Tegenwoordig worden er veel verschillende soorten wattenstaafjes, wattenschijfjes, katoenen en katoen-viscose watten en gekleurde wattenbolletjes aangeboden onder de merknaam Bella Cotton.

producten

bawelna_1993.jpg
1993
Het begin

De introductie van het merk Bella Cotton. Als eerste worden watten in een verpakking van 100g op de markt gebracht. Tot op heden is dit het meest populaire en vertrouwde merk watten in Polen.

bawelna_1994_1.jpg
1994
Wattenproducten

Het productassortiment van Bella Cotton wordt al snel uitgebreid en omvat wattenschijfjes, wattenstaafjes en wattenbolletjes.

bawelna_1996.jpg
1996
Verbandwatten

De verbandwatten van Bella worden geïntroduceerd. Ze zijn gemaakt van een mix van katoen en viscose, zeer zacht en met een hoog absorptievermogen.

bawelna_2004.jpg
2004
Wattenschijfjes

De Water Jet wattenschijfjes worden op de markt gebracht. Dankzij een speciale productietechnologie zijn ze zeer fijn en zacht en pluizen ze niet. Ze zijn voorzien van een reliëfstructuur.

bawelna_2006_1.jpg
2006
De gele lijn

„De gele lijn” is een nieuwe innovatieve lijn met producten van katoen. Het assortiment omvat wattenschijfjes, wattenstaafjes, wattenbolletjes en watten. De wattenschijfjes hebben twee verschillende zijden, een zijde voor diepe reiniging en een gladde, zachte zijde voor voorzichtige reiniging van make-up resten.

bawelna_2010_1.jpg
2010
Bella Cotton Bio

De Bella Cotton BIO-lijn speelt in op de behoefte van consumenten aan milieuvriendelijke kwaliteitsproducten. Het assortiment omvat twee soorten wattenschijfjes en wattenstaafjes.

bawelna_2011.jpg
2011
Wattenschijfjes met sealrand

Wattenschijfjes met sealrand worden gelanceerd, eerst in Oost-Europa en vervolgens in West-Europa. De innovatieve sealrand voorkomt dat wattenschijfjes pluizen en loslaten.

ons aanbod

  • Bella Cotton - wattenschijfjes, wattenschijfjes van bio katoen, wattenstaafjes, wattenstaafjes van bio katoen, wattenbolletjes, katoenen en katoen-viscose watten
  • Bella Cotton Care - wattenschijfjes en wattenstaafjes met extracten

meer brand info

de merken wereldwijd

zasieg.jpg

Onze producten worden wereldwijd verkocht: in Europa, Afrika, Azië, Amerika en Australië