Bella

Bella

"enchant the world"

Persoonlijke hygiëneproducten voor vrouwen en meisjes. Bella brand is marktleider in Centraal- en Oost-Europa en verovert snel de markten van West-Europa en Azië.

Bella omvat een breed scala aan producten: maandverband, inlegkruisjes, tampons en verzorgingsproductten voor intieme hygiëne. Het merk staat al jaren synoniem voor betrouwbaarheid, comfort en veiligheid. Bella blijft zich ontwikkelen door in te spelen op de veranderende voorkeuren, behoeften en levensstijl van vrouwen. Het succes van Bella is vooral te danken aan de constante hoge kwaliteit van de producten, de inzet van moderne technologie en de aanpasbaarheid van het assortiment.

producten

historia-60te.jpg
1976
Bella Donna

De productie van hygiëneproducten voor vrouwen, Donna maandverband, wordt opgestart. In de loop der jaren is de kwaliteit voortdurend verbeterd. De merknaam is gewijzigd in Bella Donna, wat in het Italiaans "mooie vrouw" betekent.

bella_1983.jpg
1983
Bella brand

Persoonlijke hygiëneproducten onder de merknaam Bella worden gelanceerd.

bella_1989.jpg
1989
Panty Classic

TZMO start als eerste fabrikant in Polen met de productie van inlegkruisjes van cellulose, onder de merknaam E-Day in de jaren negentig. Tegenwoordig heet de productlijn Panty Classic.

bella_1994.jpg
1994
Bella Nova

Bella Nova is een assortiment maandverband met vleugels. TZMO produceert als eerste fabrikant in Polen maandverband met vleugels!

bella_1995.jpg
1995
Bella Perfecta

Bella Perfecta is het eerste ultradunne maandverband dat in Polen wordt geproduceerd. Het verband is slechts 2 mm dik, wat het draagcomfort aanzienlijk verhoogt.

bella_1996.jpg
1996
Bella Intima

Een jaar na de introductie van het ultradunne maandverband start TZMO met de productie van Bella Intima ultradunne inlegkruisjes. Na jaren van productontwikkeling is Bella Intima nu het enige inlegkruisje met een buitenlaag van 100% katoen.

bella_2001.jpg
2001
Tampons

Marktintroductie van de eerste door TZMO geproduceerde tampons. Het assortiment wordt een jaar later uitgebreid met tampons met applicator.

bella_2004.jpg
2004
Innovatiejaar

Innovatiejaar – In alle persoonlijke hygiëneproducten wordt de folie onderlaag vervangen door ademend laminaat. Tot op de dag van vandaag zijn alle absorberende hygiëneproducten van TZMO ademend. Hierdoor wordt de luchttoevoer naar de huid niet geblokkeerd, wat weer zorgt voor extra draagcomfort.

bella_2007.jpg
2007
Bella Perfecta Rose

Introductie van het eerste ultradunne maandverband met een frisse geur, Bella Perfecta Rose en Bella Perfecta Violet.

bella_2009.jpg
2009
Bella for Teens

Bella for Teens is in Polen de eerste lijn hygiëneproducten speciaal voor tienermeisjes. Het assortiment omvat inlegkruisjes, tampons en maandverband in verschillende kleuren en met verschillende frisse geuren.

ons aanbod

  • Bella - klassiek maandverband
  • Bella Perfecta - ultradun maandverband
  • Bella for Teens - maandverband, inlegkruisjes en tampons voor tieners
  • Bella Panty - inlegkruisjes
  • Bella Tampo - tampons
  • Bella Control - incontinentieverband voor vrouwen

meer brand info

de merken wereldwijd

zasieg.jpg

Onze producten worden wereldwijd verkocht: in Europa, Afrika, Azië, Amerika en Australië