Matopat Hospital

Matopat Hospital

"heal without fear"

Medische zorg op topniveau, aangeboden door ervaren zorgprofessionals en met gebruikmaking van moderne apparatuur. Comfortabele verblijfsomstandigheden voor patiënten.

Het Matopat Hospital is de afgelopen jaren een integraal onderdeel geworden van het gezondheidssysteem in de regio waarin het is gevestigd. Ervaren en gedreven zorgprofessionals bieden de patiënten de modernste behandelmethoden en zorg op topniveau.

producten

sz_matopat_2001.JPG
2001
Oprichting

Het Matopat Hospital, voortgekomen uit de in 1998 opgerichte Matopat Specialist Clinic, is een van de eerste privé-ziekenhuizen in Polen.

matopat_2004.JPG
2004
ISO

Het Matopat Hospital is het eerste ziekenhuis in de regio Kujawsko-Pomorskie met de ISO 9001: 2000 certificering voor kwaliteitsmanagement. In 2010 kreeg het de ISO 9001: 2008 certificering.

matopat_2008.jpg
2008
Uitbreiding

De polikliniek wordt uitgebreid met diverse specialismen. Het ziekenhuis biedt diagnostiek op het gebied van: gynaecologie, oogheelkunde, cardiologie en endoscopie.
Ervaren zorgprofessionals bieden de patiënten de modernste behandelmethoden en zorg op topniveau.

matopat_2011.jpg
2011
RHK

Matopat Hospital is het eerste ziekenhuis in Polen dat een operatieve kniebehandeling uitvoert met behulp van een nieuw ontwikkelde prothese, de Rotating Hinge Knee (RHK), van Zimmer.

meer brand info

de merken wereldwijd

zasieg.jpg

Onze producten worden wereldwijd verkocht: in Europa, Afrika, Azië, Amerika en Australië