Bella Baby Happy

Bella Baby Happy

"for the love of the baby"

Luiers en verzorgingsproducten voor baby en kind

Door jarenlange ervaring en ultramoderne technologieën kunnen wij producten leveren die voldoen aan alle eisen van onze kleine consumenten en hun ouders. Het welbevinden van baby en kind staat bij ons voorop.
Comfort, veiligheid en gebruiksgemak zijn prioriteiten bij de ontwikkeling van het Bella Baby Happy assortiment. Wij zijn blij dat wij met onze producten ouders kunnen ondersteunen bij de dagelijkse verzorging van hun kind.

producten

happy_1992_1.jpg
1993
Bella Baby

Terwijl de markt voor babyverzorgingsproducten zich ontwikkelt, introduceert TZMO de eerste Bella Baby wegwerpluiers. Vanaf 1995 zijn de Bella Baby luiers verkrijgbaar in twee varianten: voor jongens en voor meisjes.

happy_2000_2.jpg
2000
Drie maten

De introductie van het merk Happy. De eerste Happy babyluiers zijn verkrijgbaar in drie maten: Midi, Maxi en Junior.

happy_2001.jpg
2001
Ademend laminaat

Een enorme innovatie op het gebied van babyluiers: de folielaag is vervangen door een ademende laminaatlaag. Deze productvernieuwing heeft een aanzienlijk gunstig effect op het draagcomfort en de huidvriendelijkheid.

happy_2002.jpg
2002
Bella Newborn en Mini

Happy breidt het assortiment uit met twee kleinere maten luiers: Newborn en Mini. Newborn luiers hebben een uitsparing voor de navelstreng, wat zeer wordt gewaardeerd door ouders en kraamverzorgers.

happy_2004_1.jpg
2004
Bella Before Newborn

Happy breidt het assortiment nogmaals uit met een kleinere maat luier, Before Newborn voor te vroeg geboren baby's en voor baby's met een gewicht van minder dan 2 kg. Deze kleinste maat luier is voorzien van een uitsparing voor de navelstreng.

happy_2005.jpg
2005
Onderleggers

Happy introduceert babyluiers met elastische klittenbandsluitingen. Tevens wordt de absorptiekern voorzien van een superabsorber en groene thee extract, waardoor geurtjes worden geneutraliseerd en huidirritaties worden gereduceerd. Happy breidt het assortiment verder uit met onderleggers, de eerste onderleggers speciaal voor baby's.

happy_2007_1.jpg
2007
Vochtige doekjes

Vochtige doekjes in drie varianten worden op de mark gebracht, om te voldoen aan de verschillende behoeften van de consumenten: Silk&Cotton, Milk&Honey en Sensitive.

happy_2008_1.jpg
2008
Nieuwe maten

Twee nieuwe maten babyluiers in het Happy assortiment Maxi Plus en Junior Extra, voor meer keuze en een optimaal aansluitende pasvorm.

happy_2010.jpg
2010
3D Flexi system

Happy luiers in de maten Maxi, Maxi Plus, Junior en Junior Extra zijn vernieuwd met het 3D Flexi System. Hierdoor sluiten de luiers nog beter aan op het kinderlichaam en is het absorptievermogen uitstekend.

ons aanbod

  • Bella Baby Happy - luiers en verzorgingsproducten, vochtige doekjes
  • Bella Baby Delfi - verzorgingsproducten voor baby en kind
  • Bella Mamma - producten voor de nieuwe moeder
  • Bella Baby Happy Natural Care - vochtige doekjes

meer brand info

de merken wereldwijd

zasieg.jpg

Onze producten worden wereldwijd verkocht: in Europa, Afrika, Azië, Amerika en Australië