recruitment

inna19.jpg logo
Afhankelijk van de persoonlijke ambities en inzet en van de bedrijfsbehoeften kunnen medewerkers bij ons aan vele projecten werken, in verschillende teams en landen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het gevoel hebben onderdeel te zijn van het succes van TZMO. Dankzij hun inzet hebben wij een hoge positie op de wereldmarkt bereikt.

Wij kunnen onze ontwikkelingsstrategie alleen uitvoeren dankzij de medewerkers. Door hun inzet, kennis, potentieel en vaardigheden kunnen wij gestelde doelen behalen en nieuwe oplossingen introduceren in productie-, financiële en commerciële processen. Eigenschappen die wij altijd belangrijk vinden bij werving en selectie zijn creativiteit, flexibiliteit, zelfontplooiing en teamwork.

  • Creativiteit betekent voor ons dat je problemen vanuit verschillende invalshoeken kunt bekijken en dat je je kennis en verbeeldingskracht gebruikt om de optimale oplossing te vinden.
  • Flexibiliteit beschouwen wij als het vermogen om je aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving, de veranderingen te accepteren en het beste ervan te maken.
  • Zelfontplooiing betekent voor ons in dat je ernaar streeft om je eigen kwaliteiten, vaardigheden en kennis voortdurend te ontwikkelen en bereid bent nieuwe dingen te leren.
  • Teamwork zien wij als het vermogen om te kunnen samenwerken met mensen uit andere landen en culturen, aandachtig te kunnen luisteren en je eigen mening kunnen uiten.

SOLLICITEREN

Solliciteren op een vacature

Bent u geïnteresseerd in een door ons uitgezette vacature? Stuur dan uw motivatiebrief en CV naar susanne.maton@tzmo-global.com. Vermeld a.u.b. het referentienummer in de onderwerpsregel.

 

Open sollicitatie

Heeft u geen geschikte functie gevonden tussen onze openstaande vacatures? Geen probleem! U kunt een open sollicitatiebrief met uw CV sturen naar susanne.maton@tzmo-global.com. Wij nemen contact op als wij een passende functie hebben gevonden.

carrière