kwaliteit en veiligheid

jakosc.jpg logo
Onze aandacht voor kwaliteit en veiligheid is zichtbaar in alle bedrijfsprocessen. Zo zorgen wij ervoor dat het productieproces aan de gestelde eisen voldoet en hanteren wij een nauwkeurig controlesysteem. Bovendien investeren wij voortdurend in technologieontwikkeling en spannen ons in om de impact op het milieu te verminderen.

Moderne technologie en betrouwbare productie

TZMO hecht veel waarde aan veiligheid en controle, vanaf de beginfase tot aan de eindfase van het productieproces. Daarom kiezen wij onze leveranciers, materialen en grondstoffen zeer zorgvuldig.

Er worden voortdurend stappen ondernomen om het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te vergroten en hen alert te houden. Hiervoor organiseren wij regelmatig trainingen en bijscholingen. Mede dankzij de inzet van de productiemedewerkers voldoen onze producten aan de hoge veiligheidsnormen. Wij willen er zeker van zijn dat klanten alleen veilige producten in handen krijgen.

 

Samenwerking met leveranciers

TZMO werkt samen met grote, internationale leveranciers van grondstoffen, machines en technologieën, die garant staan voor de kwaliteit van de geleverde componenten en daarmee voor de kwaliteit van het eindproduct dat aan klanten wordt geleverd.

 

Kwaliteit is de sleutel

In 1997 hebben wij als eerste bedrijf in Polen een certificaat ontvangen voor naleving van de Good Manufacturing Practices (GMP) principes, een kwaliteitsborgingssysteem voor het productieproces van medische hulpmiddelen en cosmetische producten.

Wij hebben een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd in de organisatie om volledig te kunnen voldoen aan de eisen van de klant, aan de wettelijke bepalingen en, wat betreft medische hulpmiddelen, aan de veiligheidsnormen van producten en diensten. Deze inspanning heeft geleid tot de ISO 9001 en ISO 13485 certificering.

Medische hulpmiddelen zijn voorzien van een CE-markering, wat aangeeft dat de producten voldoen aan de EU-richtlijnen en daarmee aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Dankzij de CE-markering, die wij als eerste onderneming op medisch gebied in Polen hebben verkregen, konden onze producten in de EU op de markt worden gebracht.

over ons