nieuws

1200px-Info_icon-72a7cf.svg.png
2020-03-12

Hoe TZMO Group omgaat met het coronavirus COVID-19

TZMO Group heeft meer dan 55 ondernemingen wereldwijd.

Wij houden de situatie met betrekking tot het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten en volgen voortdurend de richtlijnen van zowel de WHO als die van de overheden van onze markten.
Procedures voor het werken in een mondiale omgeving zijn bijzonder belangrijk voor ons. De zakenreizen van medewerkers zijn opgeschort. Medewerkers die zijn teruggekeerd uit risicogebieden worden uit voorzorg in thuisquarantaine gesteld en kunnen vanuit huis blijven werken.
Vergaderingen met een groot aantal mensen vinden niet meer fysiek plaats, maar virtueel. Moderne technologie wordt ingezet om de bedrijfscontinuïteit te behouden,
zoals videoconferenties.
Communicatie is belangrijk voor ons. Het concern heeft handdesinfectiemiddelen geïntroduceerd bij alle ondernemingen, geproduceerd door ons bedrijf Pollena-Ewa.
Alle productievestigingen in Polen en in de andere landen hebben de hoogste standaards en veiligheidsprocedures geïmplementeerd.

INTERN BERICHT:
TZMO Benelux anticipeert actief op het COVID-19 virus door de adviezen van het RIVM en de maatregelen van de Nederlandse overheid op te volgen. Wij hebben een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om, voor zover mogelijk, besmetting op de werkvloer te voorkomen en continuïteit van leveringen te waarborgen.
Zo is er in het pand is op diverse plaatsen desinfecterende handgel beschikbaar. Een protocol voor het goed wassen van de handen is op meerdere plaatsen opgehangen. Medewerkers mogen niet op het werk verschijnen bij ziekteverschijnselen als koorts, luchtwegklachten en verkoudheidsklachten. Zakelijke reizen zijn opgeschort. Er wordt geen zakelijk bezoek ontvangen op kantoor. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Een noodprotocol is opgesteld voor de afdeling Logistiek.

» terug naar de hoofdpagina
nieuws en media kit